Muzieklessen

Leden van muziekverenigingen in Oost Gelre kunnen muzieklessen volgen bij professionele muziekdocenten via SMOOG. Vanuit Gemeente Oost Gelre ontvangt SMOOG subsidie welke wordt gebruikt om de lessen van de jeugd deels te bekostigen.

Kosten:
De kosten voor het cursusjaar 2021-2022 bedragen € 375,-.
Vanaf de leeftijd van 21 jaar bedragen de kosten per cursusjaar € 453,75 inclusief 21% BTW (mits de docent BTW-plichting is).

Een cursusjaar bestaat uit 35 individuele lessen van 25 minuten. Deze lessen vinden plaats in de periode september tot en met juni en volgen grotendeels de schoolvakanties.

Locaties:
De Mattelier in Groenlo (slagwerk en blaasinstrumenten)
Den Diek in Lichtenvoorde (blaasinstrumenten)
De Swite in Lichtenvoorde (slagwerk)

Aanmelden voor de muzieklessen kan via het aanmeldformulier. Bekijk ook het leerlingenregelement en de privacyverklaring
Mocht je je af willen melden, gebruik dan het afmeldformulier.

Aanvullende bijdrage vanuit Gemeente Oost-Gelre:
Heeft u een laag inkomen?
Dan kunt u mogelijk profiteren van de kindregelingen/voucher van De Sociale Dienst Oost Achterhoek om een groot deel van de muzieklessen mee te kunnen betalen. De bijdrage bedraagt in Gemeente Oost Gelre € 350,- per kind tot 18 jaar. Zie hiervoor de website van de Sociale Dienst Oost Achterhoek. SMOOG heeft zich aangemeld als aanbieder bij Forus, waarbij u een ontvangen voucher kunt verzilveren. Heeft u per mail een QR-code ontvangen? Neem dan contact met ons op.