SMOOG goede doel opbrengst Nightwalk 16 september

Eerste Achterhoekse Nightwalk: unieke wandeling, dwars door bedrijven

Een unieke avondwandeling voor het goede doel. Door de straten van Groenlo, met unieke inkijkjes in gebouwen en bedrijven en volop vermaak langs de route. Nieuw in de Achterhoek.

Wandelen, steeds meer mensen ervaren het plezier ervan en ontdekken hoe gezond wandelen is. Voor al die liefhebbers uit Groenlo, Oost Gelre en de verre omtrek is er op vrijdagavond 16 september 2022 een uniek evenement; de Nigthwalk Oost Gelre.

Bedrijven geven je  een uniek inkijkje
Een prachtige, circa 10 kilometer lange route voert je door de sfeervol verlichte Grolse straten en steegjes, dwars door verschillende gebouwen in de binnenstad en door tal van bedrijven die je een uniek inkijkje in hun onderneming geven. Een aantal leerlingen van SMOOG zullen hun muzikaal talent laten horen! De kosten voor deelname bedragen 7,50 euro per persoon in de voorinschrijving en 10 euro per persoon op de avond zelf.

Opbrengst voor het goede doel
Niet onbelangrijk! De opbrengst de Nightwalk Oost Gelre gaat volledig naar SMOOG. Van de opbrengst worden muziekinstrumenten voor basisscholen gekocht, zodat elk kind plezier aan muziek kan beleven en zijn muzikale talenten kan ontdekken!

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten van de  Lionsclub Groenlo-Slingelanden en wordt ondersteund door de Gemeente Oost Gelre. Ze wordt jaarlijks op de derde vrijdag van september gehouden.DIRECT INSCHRIJVEN

Voor meer informatie zie: http://www.nightwalkoostgelre.nl


SMOOG goede doel opbrengst Nightwalk 16 september